ΔΡΑΣΕΙΣ
Δείτε φωτογραφίες από τις Δράσεις μας.

«Ο Εθελοντισμός για μας είναι μια αυθεντική στάση καρδιάς, πέρα από τις μόδες. Δεν είναι ένας τρόπος για να καθησυχάσουν λίγο οι συνειδήσεις, ή για να αποκτήσουμε κάποιο κύρος ή εύνοια στο περιβάλλον μας». (Διευθύντρια της Νέας Ακρόπολης Δελια Σ.Γκουθμάν)

Αρκετοί άνθρωποι σήμερα έχουν μια βαθιά πίστη στην Ιδέα του Εθελοντισμού. Αυτοί δημιουργούν καθημερινά ένα κανάλι Ζωής και Δύναμης.

Το τρίτο βασικό κανάλι δράσης της Νέας Ακρόπολης, αφορά την αντιμετώπιση των έντονων κοινωνικών και οικολογικών προβλημάτων. Κάτω από την ομπρέλα της «Κοινωνικής και Οικολογικής Δράσης Ελλάδας» (Κ.Ο.Δ.Ε.) πολλοί εθελοντές μας συμμετέχουν  σε δράσεις που οργανώνονται, προσφέροντας γενναιόδωρα την ενέργειά τους.

Η Νέα Ακρόπολη προσφέρει στην κοινωνία ένα πεδίο μέσα από το οποίο μπορεί ο άνθρωπος αναπτύσσοντας τις αξίες της ένωσης, της αλληλεγγύης, της ανεκτικότητας, της υπευθυνότητας, να οδηγηθεί στην βελτίωση τόσο του εαυτού του όσο και της κοινωνίας στην οποία ζει.


ΚΥΡΙΑΚΗ 7/4/2019

ΠΕΔΙΟ ΑΡΕΩΣ

Στις 7 Απριλίου 2019 η Νέα Ακρόπολη Αθήνας συμμετείχε στην εθελοντική δράση του Let’s do it. Αρκετοί εθελοντές σε 1400 σημεία του ελληνικού χάρτη έκαναν τον κόσμο μας ομορφότερο. Ένα από αυτά τα σημεία ήταν και το Πεδίον του Άρεως, του οποίου ο εξωραϊσμός και ο καθαρισμός, ως στάση προσφοράς και γενναιοδωρίας, ξεκίνησε κάτω από το άγαλμα της Αθηνάς. Ευχαριστούμε όλους όσους μας στήριξαν.


ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016

ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ